DE VÂNZARE Altele (terenuri), Baie Lazare/Anse Soliel, Mahe, Seychelles, Baie Lazare

DE VÂNZARE - Cod. 37568

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 5940 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Coborât în vârful celei mai înalte coborâri din zonă, oferind priveliști panoramice neobișnuite ale Oceanului Indian și plajele cu nisip alb de Baie Lazare și Anse Gouvernment, luați în briza oceanului cald pe măsură ce vă contemporați design-ul vilelor private personalizate sau vacanțelor turistice pe această spectaculos de 1,6 hectare (5940 de metri patrati) de teren relativ plat, ideal pentru orice dezvoltare.

Acest hotel este situat în Baie Lazare în partea de nord-est a orașului, la numai 4 minute cu mașina de centru.Acest hotel de patru stele din Baie are un stil lux. O mulțime de restaurante vă așteaptă pe toți în doar 2,3 km.

Lasă lumea în urmă și înnoiți sufletul în această proprietate izolată și foarte privată. Setarea bucolic va pune instantaneu mintea și corpul în largul tău. Aceasta este viața pe care trebuie să o conduceți.

Parcela numărul 1 se întinde pe o suprafață de 3925 de metri pătrați (0,39 hectare) și are dreptul de a accesa cel mai apropiat drum de pe deal. Vizionările de pe această parcelă sunt spectaculoase și oferă o vedere panoramică de aproape 180 de grade. Parcela numărul 2 compensează parcela 1 spre est și acoperă 2015 de metri pătrați (0,20 hectare) și oferă vederi la fel de impresionante pentru Oceanul Indian de Vest și plajele frumoase din Baie Lazare. Împreună, aceste parcele adiacente oferă o mulțime de terenuri pentru a vă construi o proprietate privată ideală sau un grup de vile de vacanță.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB